el

DHCA-310

Ψαλίδι μπορντούρας μπαταρίας με κοντάρι.

€340.00

Where to buy
DHCA-310
Scroll
scroll

Το DHCA-310 είναι ένα ψαλίδι μπορντούρας μπαταρίας με μακρύ κοντάρι το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει το κόψιμο οποιουδήποτε φράχτη απλό και ακριβές. Με συνολικό μήκος 246cm και λεπίδες που ρυθμίζονται σε διαφορετικές θέσεις μπορείτε να αντιμετωπίσετε ψηλούς και μεγάλους φράχτες εύκολα και με ελάχιστη προσπάθεια. Είναι ικανό να καθαρίσει αποτελεσματικά χοντρούς θάμνους καθώς και να συμβάλει εξαιρετικά στην σχηματική διαμόρφωση των φραχτών σας. (Η αναγραφόμενη τιμή συμπεριλαμβάνει μπαταρία 4Ah και φορτιστή)

Χαμηλό βάρος και καλή ισορροπία

Χαμηλό βάρος και καλή ισορροπία

Με βάρος μόλις 3.6kg το DHCA-310 δεν θα σας κουράσει κατά τη διάρκεια μεγάλων εργασιών. Το βάρος είναι ισορροπημένο σωστά από την μία άκρη στην άλλη μειώνοντας έτσι την κόπωση του χειριστή και αυξάνοντας την δυνατότητα ελιγμών.

Ευκολία στη χρήση

Ευκολία στη χρήση

Τα προϊόντα της σειράς Garden+ έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι απλά και αποτελεσματικά και το DHCA-310 δεν αποτελεί εξαίρεση. Απλώς συνδέστε την μπαταρία και ξεκινήστε την εργασία σας.

Λειτουργίες που διευκολύνουν την εργασία

Λειτουργίες που διευκολύνουν την εργασία

Το ασφαλές και εύχρηστο κουμπί ρύθμισης της θέσης των μαχαιριών προσδίδει ευκολία στις διαφορετικές κοπές. Η δυνατότητα διαχώρισης του κονταριού σε δύο κομμάτια συμβάλει στην εύκολη μεταφορά αλλά και αποθήκευση του εργαλείου.

Λεπτομέρειες προϊόντος.

Ονομαστική Τάση 36.0
Στάθμη ηχητικής ισχύος (dB(A)) 93.0
Στάθμη ηχητικής πίεσης (dB(A)) 85.0
Δονήσεις Αριστερής/Δεξιάς χερολαβής (m/s) 1.4 / 1.7
Απόσταση Δοντιών (mm) 32
Τύπος Μαχαιριού Double
Μήκος Κοπής (mm) 488
Καθαρό Βάρος 3.60
Συνολικό Μήκος (mm) 2460
Χρόνος Λειτουργίας (min) Up to 111